Начало  Актуално  Патрон   Галерия  Контакти

Учебна дейност

График на учебното време
НВО

Виртуална библиотека
Училищна документация

Бланки на документи
Проекти

Училищна база
Прием 2016/2017 г.

За нас

История
Ръководство
Педагогически персонал
       

Педагогически съветник
Обществен съвет

Училищно настоятелство

Униформи

Изяви на учители 

Изяви на ученици 

Вестник "Слънчогледи" 

Счетоводен отчет

Обществени поръчки
 

Полезни връзки

МОН
РУО Стара Загора
Община Стара Загора
ЗНАМ.bg
Уча се
BG учители

    На вниманието на родителите на бъдещи първокласници - покана за родителска среща изтегли от тук
  На 23.03.2017 г. в конферентната зала на училището първокласниците от училището станаха свидетели на драматизацията на приказката от Валери Петров - "Лунна стая", която представиха учениците от IV "г" клас с класен ръководител - Цонка Янкова.

снимки: 1  2  3  4  5 

   На 22.03.2017 г.  с грандиозен концерт в залата на Младежкия дом - гр. Стара Загора ОУ "Кирил Христов" отбеляза своя патронен празник, гордо с постиженията си и наградите получени от участия в ученически изяви и национални състезания, както и с нови придобивки и подобрения на училищната среда.

снимки: 1

    На 22.03.2017 г. По повод дните на патрона на ОУ "Кирил Христов" Стара Загора, футболният отбор на домакините изигра мач срещу тима на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Кърджали. Срещата се превърна в празник за учители, ученици и родители и затвърди станалите традиционни приятелски отношения между двете учебни заведения. Свидетели на  футболния двубой  бяха директорът на ОУ "Кирил Христов" - Господин Балъкчиев, зелената легенда Петко Петков и двамата треньори - бившият състезател на "Берое" и "Арда" Иван Тончев и учителят и треньор с лиценз UEFA A Митко Коцинов. След двубоя бяха отличени с грамоти най-младите и перспективни състезатели - представители на отборите на ОУ "Кирил Христов" гр. Стара Загора и ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Кърджали.

снимки: 1  2  3  4  5  6 

    На 21.03.2017 г. в ОУ "Кирил Христов" - Стара Загора се проведе "Ден на отворените врати". В деня на отворените врати училището беше посетено от бивши учители, ученици и родители на бъдещи ученици. Гости на I "г" клас и техния класен ръководител- г-жа Тонка Маринова бяха децата от подготвителната група на ЦДГ №66. След празничната програма с песни и стихотворения, представена от учениците на I "г" клас, 22 балона с цветовете на българския трикольор  полетяха в небето над Стара Загора.

снимки: 1  2  3  4  5  6  7

    На 20.03.2017 г. беше проведен традиционния училищен конкурс "Христина Бюлейкова" за най-добра рисунка на тема:"Пролет". В конкурса участваха и ученици от ОУ "Георги Райчев"- Стара Загора. След церемонията по награждаването на учениците, беше обособена изложба от рисунки на участниците в конкурса.

снимки: 1  2  3  4  5  6  7  8  

     Днес 20.03.2017 г. учениците от V и VI клас представиха впечатляваща презентация по повод Световния ден на водата в открития урок на г-жа Венета Кирковска / биолог /. На урока присъстваха г-н Балъкчиев - директор на ОУ "Кирил Христов" и зам. директорите г-жа Йотова и г-жа Манджукова, поканени бяха и гости от РИОСВ - гр. Стара Загора г-жа Анелия Дончева и г-жа Димка Петкова. В края на открития урок, представителите на РИОСВ - гр. Стара Загора проведоха викторина със забавни въпроси по повод световния ден на водата.. На участниците във викторината бяха раздадени награди от г-жа Петкова.

снимки: 1  2  3  4  5  6  7 

    На 20.03.2017 г. - по повод дните на патрона на Основно училище "Кирил Христов", беше организирана изложба-икебана от изкуствени и живи цветя, изработени от ученици - I-VII клас. Събитието беше открито от г-н Балъкчиев и г-жа Д. Петкова от РИОСВ- град Стара Загора в присъствието на учители и ученици от V-VII клас. Изложбата е експонирана в арт зоната на училището и може да бъде разгледана в деня на отворените врати - 21.03.2017 г.  /вторник/ от 9:00 до 16:30 часа. Директорът на училището награди с грамоти преподаватели от училището за високопрофесионална трудова дейност.

снимки: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

     Футболният отбор на ОУ "Кирил Христов" за пета поредна година ще играе на финала по футбол V-VII клас за купата на Община Стара Загора. След четири поредни титли тази година на финала ще се срещне с отбора на II ОУ "П. Р. Славейков" на 24 март 2017 г.   

снимки: 1  2

    Прием в първи клас - Община Стара Загора - повече информация можете да получите  тук.
      ОУ „Кирил Христов” град Стара Загора работи по ПРОЕКТ „ СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ” – ФАЗА 1. В училището се провеждат практически обучения на студенти от Великотърновски университет "Св.св. Кирил и Методий" и Тракийски Университет
Фондация "Миню Балкански" организира пролетни и летни школи от пет години. За повече информация разгледайте: www.balkanski-foundation.org, телефон за връзка: 0899555677

английски    архитектура и дизайн   астрономия   физика    криптоматематика   морал и етика    музика   облачни   роботика   забавна математика

  Във връзка с честването на 121 години от създаването на Основно училище "Кирил Христов",  от 20 -24 март 2017 г. се организират "Дни на Кирил Христов" - програмата можете да изтеглите от тук

 

     В Основно училище „Кирил Христов“ на най-женския празник- 8 март, се случи нещо прекрасно. Учениците от 6”г” клас с класен ръководител Венета Кирковска, събраха парите за цветя, предвидени за своите учителки по случай празника и в знак на съпричастност ги дариха на Маргарита Ганева.  Събраната сума беше в размер на 100 лв.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ДЕЦА!

 

                                                                          ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ, НА БЪДЕЩИТЕ ПЕТОКЛАСНИЦИ ЗА 2017/2018 УЧЕБНА ГОДИНА

За учебната 2017/2018 г. съгласно заповед №992-415 / 17.02.2017 г. на директора на училището, във връзка с Решение на ПС /протокол №5/15.02.2017 г./ и протокол за съгласуване с Обществен съвет №4/16.02.2017 г., са утвърдени за прием в ПЕТИ клас 2017/2018 учебна година както следва:

БРОЙ ПАРАЛЕЛКИ – 4 /Vа, Vб, Vв, Vг/ ДО 29 УЧ. В ПАРАЛЕЛКА;

ОБЩО ЗА ВИПУСКА – 116

ЗАПИСВАНЕТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА, ЧРЕЗ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕ В КАНЦЕЛАРИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО.

ДИРЕКТОР: Г.БАЛЪКЧИЕВ

                                                                          ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ, НА БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ ЗА 2017/2018 УЧЕБНА ГОДИНА

За учебната 2017/2018 г. съгласно заповед № 991-414 / 17.02.2017 г. на директора на училището, във връзка с Решение на ПС /протокол №5/15.02.2017 г./ и протокол за съгласуване с Обществен съвет №3/16.02.2017 г., съгласуване и с Община Стара Загора, са утвърдени за прием в първи клас 2017/2018 учебна година както следва:

БРОЙ ПАРАЛЕЛКИ – 4 /Іа, Іб, Ів, Іг/ ПО 22 УЧ. В ПАРАЛЕЛКА;

ОБЩО ЗА ВИПУСКА – 88

ЗАПИСВАНЕТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА НА ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА /виж сайта на община Стара Загора/, където са обявени сроковете за подаване на документи, класиране и записване.

ДИРЕКТОР: Г.БАЛЪКЧИЕВ

Благодарим на всички ученици, учители и родители за активното им участие в благотворителния базар в помощ на Маргарита Иванова Ганева - бивша възпитаничка на ОУ "Кирил Христов". Събраните средства са в размер на 1210 лв.

 

Учениците от училището организират мартенски благотворителен базар от 27.02. до 01.03.2017 г.

(повече информация можете да получите тук)

   Неучебен ден във връзка с провеждане на избори за Народно събрание - 27.03.2017 г. /понеделник/.

 заповед министър                              заповед директор                 

     

   На 18.03.2017г.  в ППМГ "Гео Милев" от 11:00 часа ще се проведе международното математическо състезание "Европейско Кенгуру"   (информация изтегли от тук)

 

   На вниманието на родителите - родителска среща!

 

   Важно за учениците, ползващи градски и междуградски транспорт - Стара Загора!

 

    Днес 16.02.2017 г. учениците от ІІІ в и ІІІ г клас са домакини на мобилна изложба за Васил Левски.

 

     ВАЖНО!   На вниманието на всички ученици и техните родители     (изтегли от тук)

 

   Протокол от общо събрание     (изтегли от тук)

 

     Покана за общо събрание    (изтегли от тук)

 

  Уважаеми родители и ученици,  в Раздел "Учебна дейност" / "График учебно време" можете да изтеглите учебната програма за втори срок.

 

    НЕОЧАКВАНА ВАКАНЦИЯ

 

  16 декември 2016 г. в Парк-хотел „Москва” София, на Х-тия Национален конкурс на СБУ към КНСБ, за най-добър социален партньор – директор, бе отличен Господин Вълев Балъкчиев - директор на ОУ „Кирил Христов” Стара Загора.

 

   Новият брой на вестник "Потомци" (изтегли от тук)

 

 За пета поредна година учениците от 1-4 клас при ОУ „Кирил Христов” град Стара Загора организират свое общо коледно тържество с народни танци съвместно със своите родители.

 

  Анекс към Правилника на училището                              Заповед

 

  Анкета за изучаване нивото на училищна адаптация на учениците в училище

 

  "Надиграй ме в голямото междучасие"

 

   Заповед за освобождаване на ученици от часовете по физическо възпитание

 

   Обучение за работа с електронната платформа MozaBook , организирано от КЕЙСИЕМ ЕООД

 

 Учениците от ОУ "Кирил Христов" се включиха в играта с награди "ХИЛЯДИ ДЪРВЕТА ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ"

 

Основно училище „ Кирил Христов” се включи в европейския проект „Размяна на коледна украса” с партньори от седемнадесет европейски държави. 

 

  1 ноември -Ден на народните будители.