Начало  Актуално  Патрон   Галерия  Контакти

Учебна дейност

График на учебното време
НВО

Виртуална библиотека
Училищна документация

Бланки на документи
Проекти

Иновативно училище

Училищна база
Прием

За нас

История
Ръководство
Педагогически персонал
       

Педагогически съветник
Обществен съвет

Училищно настоятелство

Униформи

Изяви на учители 

Изяви на ученици 

Вестник "Слънчогледи" 

Счетоводен отчет

Обществени поръчки
 

Полезни връзки

МОН
РУО Стара Загора
Община Стара Загора
ЗНАМ.bg
Уча се
BG учители

На 23.11.2017 г. учениците от VII "в" и VII"г" клас и техните класни ръководители Екатерина Йовчева и Венета Кирковска посетиха "Стандард Профил България" АД по инициатива на РУО- гр. Стара Загора и във връзка с тяхното професионално ориентиране. Днес учениците имаха възможността да видят филми за създаването и работния процес на тази световно известна фирма. След това посетиха работните посещения и успяха да се запознаят с един цялостен работен процес в производствената база на фирмата, специализирана в производството на уплътнителни системи в автомобилната индустрия. Те разгледаха структурата на производствения процес на предприятието до крайния му продукт, запознаха се с ежедневно извършваните задачи по време на работа от работниците, с историята на компанията и с бъдещите ѝ проекти. Срещата се оказа полезна и за двете страни, защото целта е младите хора да са информирани относно приноса на промишлеността и бизнеса към качеството на живота ни и те да са онези бъдещи служители, които трябва да свържат и приложат теоретичните си познания в един реален производствен процес. Те са новото начало, което скоро ще стане част от пазара на труда. Учениците благодариха за топлото посрещане и подаръците от страна на служителите във фирмата. Разделиха се с уважение и пожелания за бъдещи срещи.

Архив 2016/2017

На 22.11.2017г. в Регионална библиотека "Захарий Княжески"-гр. Стара Загора, Димитър Антонов Славов, ученик от IV "В" клас, с класен ръководител Цветелина Бойчева, спечели ПЪРВА НАГРАДА в конкурс "Приказки за щастието", организиран по проект "НОЩ- Неформално Образование по Щастие", изпълняван от клуб "Отворено общество"-гр. Стара Загора по програма "Дъга".

                           

  Основно училище "Кирил Христов" отново се включи в Европейската седмица за намаляване на отпадъците, съвместно с РИОСВ - гр. Стара Загора. Инициативата, която реализираха беше акция за събиране на отпадъчна хартия. С голям ентусиазъм се включиха учениците от училището, най-активни бяха децата от начален етап на обучение. Заместник директорът на РИОСВ - гр. Стара Загора г-жа Христина Петрова връчи грамоти на учениците предали най-големи количества хартия и подари енциклопедия на училищната библиотека.  А г-жа Димка Петкова  от РИОСВ -гр. Стара Загора не изневери на традицията да проведе  кратка екологична викторина, на която бяха раздадени награди на правилно отговорилите. В края на церемонията по награждаването зам. директорът на ОУ "Кирил Христов" г-жа Йотова изрази служебна благодарност като връчи благодарствен адрес на РИОСВ за оказаното съдействие и всички съвместни инициативи, които водят до доброто екологично образование и възпитание на учениците.

 Целта на тази кампания е да се превърне в широкомащабна акция, в която да бъдат приобщени всички ученици, родители и учители от училището. По идея на ръководството и във връзка с Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността за периода 2017-2018 година с парите събрани от отпадъчната хартия да се закупят нови книги за обогатяване на училищната библиотека. По този начин да бъде осигурен лесен достъп на децата от училището до книги и други четива.

   За поредна година ОУ,,Кирил Христов" гр. Стара Загора, участва в Европейската Размяна на Коледна украса. Организирана от Европа Директно. Това е проект за културен обмен, при който основни училища изработват коледни играчки, които да изпратят в други училища от цяла Европа. Целта на този проект e да се образоват младите хора в началните училища за други страни в ЕС чрез творчески и забавни дейности. За поредна година учениците се включиха много дейно и изработиха със своите учители различни декорации и коледни украси. Всички паралелки от 1 до 7 клас предоставиха селектираните и най-красиви картички и играчки с кратки описания за традиционните обичаи характерни за България и региона. Пакетите бяха специално опаковани и предадени от учениците в информационния център на Европа Директно гр. Стара Загора, за да достигнат навреме до своите получатели.

            

   От няколко години училището ни е учебна база за студенти от Тракийския университет. Поради тази причина ОУ,,Кирил Христов” посрещна гостуващи студенти от 3 курс  специалност ,,Социална педагогика" към  ПЕДАГОГИЧЕСКИ ФОКУЛТЕТ /КАТЕДРА ,,Педагогически и социални науки" в Тракийски университет гр. Стара Загора придружавани от ас. Цвета Апостолова Делчева и ас. Неделина Здравкова Колева. Георги Павлов Димитров педагогически съветник- психолог в ОУ,,Кирил Христов" гр. Стара Загора проведе открити уроци на 9 и 16.11.2017 г.
Акцентите в уроците бяха ,,Първата фаза на хоспитиране", ,,Какво е психологически профил?" и други.
 
9.11.2017г.
Първа част: Какво е психологически профил? Начина на живот и здрав психологически климат в ОУ,,Кирил Христов“ гр.Стара Загора.
 
Втора част: Провеждане на интерактивни ролеви игри: Арт-терапевтични методи за справяне и овладяване на емоциите, проективни тестове ,,Пустиня“ и ,,Дървото на живота“.

16.11.2016г.
Първа част: Основи на психологическото консултиране, работа с деца и различни институции: Основни акценти на общуване и поведенчески терапии.
 
Втора част: Ролеви игри:,,Анализи и създаване на основен психологически профил“

   Уважаеми ученици, учители, родители и приятели, ОУ „Кирил Христов“ и РИОСВ -Стара Загора Ви кани на 17.11.2017 г. всички да се включите в Европейската седмица за намаляване на отпадъците чрез предаване на отпадъчна хартия. Всеки в къщи има вестници, списания, използвани вече тетрадки, стари разкъсани книжки и др. Нека почистим домовете си и подпомогнем инициативата на училището. РИОСВ- Стара Загора ще поощри най-активните участници с грамоти и награди.
Със събраните средства ще се закупят нови книги за училищната библиотека.
/Молим Ви за улеснение при предаването на хартията да бъде опакована като пакет./

В Основно училище "Кирил Христов" беше представена изложба "Траките и техните вярвания". Учим и се забавляваме в часовете по човекът и обществото. Часовете са винаги различни, интересни, иновативни, изпълнени с много емоции. Във връзка с темата ,,Траките и техните вярвания”, третокласниците с огромно желание и удоволствие изработиха реални макети на Тракийски гробници и съкровища изцяло от естествени материали. Така заедно със забавление децата усвояват знания за нашето минало.

   Днес 06.11.2017 г. зам. директорът на ОУ "Кирил Христов" г-жа Марияна Йотова награди учениците участвали в училищния конкурс по повод Международния ден на Черно море.  Директорът на училището г-н Балъкчиев благодари на учениците за усърдния им труд, в резултат на който те са пример за своите връстници и по този начин допринасят за повишаване престижа на училището. Той изказа благодарност и на учителите за нестихващото трудолюбие и всеотдайността, с които те планират и  ръководят обучението на своите ученици и организират участието им в конкурси и състезания, а заедно с това и на родителите им  за голямата подкрепа, определяща ги като истински партньори.

    На 04.11.17г. в зала Олимпиада-гр. Пловдив се проведе Първи международен турнир по джудо "Аякс" за деца. Николай Красимиров Петров от IV "В" клас при ОУ "Кирил Христов" се класира на почетното  първо място. ЧЕСТИТО!

   На 02.11.2017 г. в ОУ „Кирил Христов” Стара Загора гостуваха учителите от ОУ „ Свети Климент Охридски”, град Попово. Разгледаха училищната база – класни стаи и учебни кабинети, коридори и класната стая на открито. Останаха впечатлени от базата и от професионализма на учителите, сътворили тази красота за учениците. Бяха обменени идеи от педагогическите специалисти на двете училища. Срещата приключи с благодарност и пожелание за бъдещи срещи.


 

НАША ГОРДОСТ – ОТНОВО С НАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕДИ БРОЕНИ ДНИ ТАЛАНТЛИВАТА ХУДОЖНИЧКА ЕЛИСАВЕТА ИВАНОВА ГРИГОРОВА ОТ 4 Д КЛАС СПЕЧЕЛИ ТРЕТО МЯСТО ЗА ДЕТСКА РИСУНКА В ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА В ДЕСЕТИЯ НАЦИОНАЛEН ПРАЗНИК НА ДЕТСКОТО ИЗКУСТВО „ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ НА РОДОПИТЕ”гр.КЪРДЖАЛИ 28 – 29.10.2017 г.

В конкурса участваха  1 288 детски рисунки и фотографии от цялата страна. Националният празник на детското изкуство „Вълшебният свят на Родопите” се провежда ежегодно в гр. Кърджали и е част от Националния календар на МОН за изяви по интереси на деца и ученици за учебната 2017/2018 г. Темата „Вълшебният свят на Родопите” предоставя възможност на децата да разгърнат своето въображение и мечти като се направи творческа интерпретация във всички възможни посоки: минало, настояще и бъдеще, исторически забележителности, етнографски мотиви , природни феномени.


 

    Основно училище "Кирил Христов" се включи в Глобалните дни на действие на международната Фондация за екологично образование и Българско движение "Син флаг". Целта на инициативата е да ангажираме нашите деца и общността в смислени дейности, насочени за опазване на околната среда и бъдещето на планетата.

Ние учим нашите възпитаници да опазват природата. Нашето възпитание се основава на следното: Опазването на природата е силно чувство на отговорност към света, в който живеем. Промяната е в Нашите ръце и това е един от начините да се почувстваме истински значими.

   Учениците от 2В клас с класен ръководител г-жа Анна Христова и г-жа Б.Иванова отбелязаха Деня на народните будители. Те проведоха урок по родолюбие в Исторически музей гр. Стара Загора. Поздрав към всички отправи Андреа Красимирова с емблематичното стихотворение „Аз съм българче“. За повишения интерес към темата спомогна и демонстрацията на антично облекло.

Пролича гордостта на децата, че принадлежат към славен народ и учат в училище с възрожденски традиции.

Нека паметта на народните будители бъде жива в съзнанието и на утрешното поколение!

   Във връзка с наближаването на 1 ноември- Ден на народните будители и като част от Училищна рамкова програма на Основно училище „Кирил Христов” за иновативност в обучението , учениците от 5 „а” клас/ иновативна паралелка/ по идея на: главен учител Марияна Тодорова и старши учител Здравко Мочев, подкрепени от своите учители преподаващи в паралелката: Веска Черкелова, Албена Мечева и Пламен Михалев организираха и участваха в един „ Урок по родолюбие”.
Специален гост за провеждане на урока беше поканен Искрен Красимиров „ от НЕзабравимата България”.Гостът и учениците представиха своя поглед за Левски и Ботев, като изгледаха малък филм големите поборници на българската свобода.
Урокът беше съпътстван от интересен модел на представяне на исторически факти и събития, отразяващ живота на Левски и Ботев, като съчета: история и литература, изобразително изкуство и …математика. Искрен Красимиров им представи филма "Левски и Ботев на живо" чрез един модерен и атрактивен поглед към нашата история, малко преди Освобождението. В урока прекрасно си партнираха Искрен Красимиров като водещ и учител и петокласниците които подготвени чудесно от своите учители, успяха да се срещнат /с дошлата им на гости история/, чрез "живите" Левски и Ботев.
Гост на нашия „Урок по родолюбие” посветен на Деня на народните будители, беше Мария Цоловска – старши експерт по обществени науки и гражданско образование в РУО Стара Загора.

Днес 23.10.2017 г. министърът на образованието и науката посети Основно училище „Кирил Христов” Стара Загора, придружен от Иванка Сотирова – заместник-кмет в Община Стара Загора и Татяна Димитрова началник на РУО Стара Загора. Групата от официални лица беше придружена от г-н Емил Христов – депутат и доскорошен председател на Общински съвет Стара Загора. Целта на посещението, беше министър Вълчев да се запознае с едно иновативно училище, от мрежата общински училища на Община Стара Загора, като, в което учениците подобряват резултатите и критичното си мислене, чрез иновативни образователни процеси, модели и методи на преподаване, училищно лидерство. Основно училище ”Кирил Христов” Стара Загора е динамично развиващо се училище, което дава шанс на своите възпитаници да се представят успешно на различни състезания и проекти. Учебният процес е осигурен и обзаведен със съвременна комуникационна и компютърна техника. То е желано образователно звено за учениците. Гостите се запознаха с модерната и богата материално-техническа база, позволяваща дигитализацията на преподаването на урока /ползването на компютри, мултимедии и широк достъп до интернет мрежата/. Показани бяха оборудваните с модерна компютърна техника кабинети по информационни технологии, специализираните кабинети по история и цивилизация, химия и опазване на околната среда, изобразително изкуство. С интерес разгледаха уникалната по рода си Галерия на българските владетели – 15 стенописни пана, разгледаха съвременно- оборудваната конферентна зала.

Особен интерес за министъра и придружаващите го гости предизвика изградената класна стая на открито и прилежащата зелена зона, засадена с редки растителни видове. Гостите и министър Вълчев бяха запознати от ръководството на училището с три направления за работа в Основно училище „Кирил Христов” Стара Загора: дигитализация на учебния процес, екологично и патриотично възпитание на учениците. Директорът на училището представи проектите и националните програми, по които училището работи, като освен по проект „Природа”, европейски проект „Студентски практики” и наскоро спечеления проект „ИКТ”. Представена беше училищна програма за иновативно училище и други насоки на развитие на училището в полза на учениците. Министърът беше запознат и с наложената практика за споделяне опит с други утвърдени училища: от гр. Кърджали ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и гр.Бургас ОУ „Братя Миладинови” и ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията”/.

Гостите бяха посрещнати от ученици, облечени в народни носии с питка с мед и красиви рози, а на министър Вълчев подариха картина от пейзаж от Стара Загора и икона на Света Богородица. С нескрито удоволствие министърът на образованието даде интервю пред малките журналисти от клуб "Медии". А те се представиха блестящо и получиха похвала от секретаря на кабинета на министъра, и обещание за съдействие в бъдещите си инициативи. Очаквайте го, ще бъде публикувано първо на фейсбук страницата ни!

разгледайте галерията от тук

Учениците от VII "В" клас при ОУ "Кирил Христов" под ръководството на биолога г-жа Венета Кирковска взеха участие в Зелената олимпиада, която е най-мащабното образователно събитие с екологичен характер. То е без аналог в страната по иновативност и по обхват на провеждане. Училището ни бе наградено с грамота за участие, топка и индивидуални награди.

разгледайте галерията от тук

   На 21 октомври 2017 г. ръководството на Основно училище „Кирил Христов” – гр. Стара Загора организира и проведе работна среща за обмяна на добри практики с Основно училище „Александър Георгиев – Коджакафалията” и ОУ „Братя Миладинови” в гр. Бургас .

Темата на работната среща обхвана материално - техническата база в училищата и начини за подобряването, както и съвременни методи и форми в образователно-възпитателния процес на учениците, използвани от учителите.

 Директорът на ОУ„Александър Георгиев – Коджакафалията” – гр. Бургас Михаил Ненов подробно запозна присъстващите с материално-техническата база, проектите, в които се е включило училището и личния принос на всички работещи в училището. Той е убеден, че добрата материална база е една от предпоставките за привличането на ученици в училището, но не на последно място на амбициозен и сплотен колектив е предпоставка за високи резултати. ОУ „Александър Георгиев - Коджакафалията" е едно съвременно училище, което има за цел да осигури благоприятна среда, която да насърчава учениците да открият и използват своя интелектуален и творчески потенциал, да разчитат на собствената си преценка и инициатива и да осъзнаят как учат най-добре. Учителите се стремят да открият индивидуалните таланти и стилове на учене за всяко дете и да му помогнат да се включи в програми, в които има интерес и постига успех. Г-н Ненов разказа на колегите си, че в последните трийсет години в България само са закривани училища и за първи път в страната ни се открива училище. Време е за промяна!

В ОУ „Братя Миладинови” ни посреща зам. директорът Румен Щилянов. Той ни запозна с базата на училището, което разполага с модерно обзаведена сграда, със седем корпуса, включваща 40 класни стаи и кабинети, кабинети по изобразително изкуство, хореография, напълно обновена библиотека, медицински кабинет , плувен басейн, столова , обновени спортни площадки и модернизиран училищен стол. Сградата е газифицирана и санирана. Заместник директорът  обясни колко важно е повишаването на квалификацията на учителите, осигуряването на безплатни извънучилищни дейности за учениците, повишаване на нивото на преподаване, създаване на интересен вътрешно-училищен живот.

Обмяната на добри практики между училищата е стъпка към усъвършенстване на работата в училище. Обмяната на опит между училищата води до по-добри резултати в работата с учениците, до обмяна на иновативни идеи за привличане и мотивиране на учениците.

разгледайте галерията от тук

Учениците от VII „В” и VII ”Г” клас и ръководството на Основно училище „Кирил Христов” канят възпитаниците на учебното заведение да участват в конкурса, организиран по случай Международния ден на Черно море – 31 октомври, с ръчно изработена картичка, рисунка, сувенир , постер или написано стихче, есе, разказ или послание свързано с опазването на морето.
Конкурсът е под надслов: „Черно море принадлежи на нас – какво ни дава то?”

Материалите се предават на психолога – г-н Павлов до 30 октомври /понеделник/ 2017 г.
 

Очакват Ви награди!

 

   Европейската седмица на спорта в град Бургас се отбеляза със откриването на нова спортна база в ОУ "Братя Миладинови" с личното участие на футболен, волейболен и отбор по бадминтон при ОУ "Кирил Христов" - гр. Стара Загора. Г-н Бочев - директорът на бургаското училище, нарече този ден - "Ден на спортното приятелство" между двете училища. При откриването присъства лично Министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев, кметът на град Бургас - г-н Димитър Николов,  началника на РУО - гр. Бургас - г -жа Милка Харизанова, учители от двете училища и много други гости. След спортните срещи учениците -спортисти разгледаха базата на ОУ "Братя Миладинови" и град Бургас.

разгледайте галерията от тук

   На 28-ми септември (четвъртък) Бургас отбелязва Европейската седмица на спорта, която се провежда под мотото "Бъди активен". И тази година програмата е разнообразна, а инициативите в нея ще се проведат на три различни места. Патрон на Европейската седмица на спорта е г-н Красен Кралев - министър на младежта и спорта, който ще бъде и официален гост на събитията в нашия град. От Министерството на младежта и спорта са приготвили тематични подаръци за всички участници - тениски, футболни, баскетболни и волейболни топки.

 ПРОГРАМА:

 09.30 ч . - спортен празник на различните зони в изцяло реновирания от Община Бургас двор на ОУ "Братя Миладинови". Той ще бъде посетен от министър Кралев и кмета Димитър Николов. Там ще се проведат двустранни срещи в различни спортове между бургаските деца и 40 техни гости от Четвърто основно училище "Кирил Христов" - Стара Загора.

    

* На снимките - обновеният двор на ОУ "Братя Миладинови".

 

   „България e един отбор! Играем чисто на 16 септември! Всеки, който е готов да сложи ръкавиците и да се наведе да почисти боклук, който някой друг е захвърлил, вече е част от отбора. Включи се в отбора на 16 септември, за да победим заедно боклука в България!” Това е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.
Учениците от седми „В” клас с класен ръководител Екатерина Йовчева при Основно училище „Кирил Христов” – гр. Стара Загора се включи в кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group.

разгледайте галерията от тук

За 11-ти пореден път Община Стара Загора се присъединява към „Европейска седмица на мобилността” с цел да популяризира инициативите си за устойчива градска мобилност и да подобри осведомеността за вредите от съвременните тенденции в градската мобилност за околната среда и качеството на живот. В тази връзка на 15 септември (петък), от 16:00 часа в парк Пети октомври се проведе състезание с ролери и демонстрация с ховърборд. На това състезание Росица Йорданова от 7 "Г" клас при Основно училище "Кирил Христов" завоюва ПЪРВОТО МЯСТО. Честита първа награда на училището ни за 2017/2018 учебна година!

разгледайте галерията от тук

   За пореден път ученици, учители и родители се събират в училище, за да започнат новата учебна година. По традиция Основно училище „Кирил Христов“ кани представители на различни институции, където заедно да пожелаем здраве и учебни постижения на децата и учителите им. Точно в 09:00 часа първият учебен звънец събра всички ученици на ОУ „Кирил Христов” - град Стара Загора.  След изслушване на химна на България  и химна на Европейския съюз бяха издигнати знамената на Република България и Европейски съюз. Така започна официалната церемония по тържественото откриване на учебната година. Господин Балъкчиев, директор на училището приветства учениците, техните родители, учителите и официалните гости на тържеството. Припомни постиженията на училището през изминалата учебна година и пожела попътен вятър в страната на знанието през новата учебна 2017/2018 година. Официални гости на училището бяха - Високопреосвещенство старозагорски митрополит Киприан и свещеници, г-жа Татяна Димитрова – Началник на Регионално управление по образование – гр. Стара Загора, г-жа Десислава Нанева – Старши експерт в отдел „Образование” в Община Стара Загора и член на обществения съвет на училището ни,  доц. д-р Ваня Петрова – зам. декан на Тракийски университет – Стара Загора, г-н Красимир Червилов – зам. директор на Държавна опера – Стара Загора, г-жа Йотова – зам. директор на ОУ ”Кирил Христов” и г-жа Манджукова –зам. директор на ОУ ”Кирил Христов”.  Старозагорския владика пожела на учениците да са здрави и да учат прилежно в това красиво и модерно училище.  Г-жа Татяна Димитрова – Началник на Регионално управление по образование – гр. Стара Загора пожела на учениците да продължат да изграждат любов към науката и културата и жънат още повече успехи. Поздравления за успешна учебна година бяха поднесени и от г-жа Десислава Нанева – Старши експерт в отдел „Образование” в Община Стара Загора и член на обществения съвет на училището ни. Бяха поднесени поздравителни адреси  от г-жа Гергана Микова – областен управител и г-н Живко Тодоров –кмет на община Стара Загора. Гостите бяха посрещнати с топла пита и сол по стар български обичай. С литературно – музикална програма изпълнена от ученици на ОУ „Кирил Христов” бяха поздравени присъстващите на тържеството. Меденото гласче на школския звънец прикани учениците от първи до седми клас да влязат в класните стаи. Не бе пропуснат и традиционния българския ритуал, при който директорът на училището – г-н Балъкчиев поля вода от менче украсено с цветя и здравец, за да им „върви по вода” на учениците през новата учебна година. Под красива арка от балони влязоха ученици и учители, за да започнат своя първи учебен час на учебната 2017/2018 г.

На добър час!

разгледайте галерията от тук

 

   Ръководството на Основно училище „Кирил Христов” , град Стара Загора уведомява всички родители на втори, трети, четвърти, шести и седми клас за учебната 2017/2018 година, че на 20.09.2017 г. от 18.00 часа в ще се проведе родителска среща.
   Пресконференция на Регионалния инспекторат по образованието в Стара Загора с участието г-н Балъкчиев - директор на ОУ "Кирил Христов".  http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_n2iaywxw

   Ръководството на Основно училище „Кирил Христов” , град Стара Загора уведомява всички родители на бъдещите петокласници за учебната 2017/2018 година, че на 12.09.2017 г. от 18.00 часа в Конферентната зала на училището ще се проведе обща родителска среща, а след това по паралелки.

С уважение,

Г.Балъкчиев- директор на ОУ „Кирил Христов”, град Стара Загора

 

     ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВЧИЦИ НА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ЗА ДЕЦА

 

    Ръководството на Основно училище „Кирил Христов” , град Стара Загора уведомява всички родители на бъдещите първокласници за учебната 2017/2018 година, че на 04.09.2017 г. от 18.00 часа в Конферентната зала на училището ще се проведе обща родителска среща, а след това по паралелки.

С уважение,

Г. Балъкчиев- директор на ОУ „Кирил Христов”, град Стара Загора

 

УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ ЗА УЧЕБНА 2017/2018 ГОДИНА

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

Информираме Ви, че на 15 септември 2017 година всички ученици от ОУ „Кирил Христов” трябва да са облечени с униформа. За целта родителите трябва да посетят магазина на ул. "Хаджи Димитър Асенов" №116 с цел вземане на размери, заявка или покупка на униформа. Работно време на магазина: Понеделник - петък: 09:30-18:00 часа. Телефон за връзка: 042 / 603 634
Отстъпки:
1. Намаление на сумата по поръчка с 15% за родители с две и повече деца, учащи в ОУ "Кирил Христов", независимо от поръчаните артикули.
2. Намаление на сумата с 10% за всяка поръчана бройка над едно от даден артикул.
Напомняме, че „УНИФОРМАТА” е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН елемент от облеклото на нашите ученици. Доставки на униформи в магазина: 2 май -30 юни 2017 г.,  6 октомври - 18 ноември 2017 г., 5 февруари-5 март 2018 г.  Линк за повече информация:
http://www.ou4szkh.org/uniforma.htm